Nya ideer och utveckling


Hjärnan går på högvarv och jag håller igen en aning för att inte bli alldeles för energisk.

T-shirtar på ingång i slutet av månaden. Känns fint att få tillbaka dessa sköna och fina t-shirst i GOTS-certifierad ekologisk och rättvisemärkt bomull.
De går bra att förbeställa i webbshoppen redan nu. Direktlänk finns här

Dessutom har jag fått in fler återförsäljare. I slutet av denna månad kommer man kunna köpa mina smycken hos Silvermuseet i Arjeplog. Det känns jättekul!

Jag spånar på sätt att utveckla mitt företag mer. Jag vill så gärna sprida kunskapen och intresset för olika hantverk. Tyvärr så försvinner många fina hantverk med de äldre generationerna och det vill jag absolut inte att det ska få hända.
Jag försöker få till ett fungerande koncept, med mindre grupper i hantverkskurser här hos Ateljé Tuisku.
Tankar om hantverk/kortare introduktionskurser som dykt upp är följande: tennarmband, väva band, läderarbeten, drömfångare, bloomsterbindning, drivvedsskulpturer, halmbindning, näverslöjd, silversmide, akvarellmålning, vävning i ram, teckning, makramé, afrikanska tygarmband. Pysselkvällar med barn.

Jag tar jättegärna emot förslag och feedback i ämnet. Är du kanske rent av duktig inom något av områdena?

Idag är första gången på länge jag haft tid och möjlighet att skriva några rader här. Nu ska jag fortsätta att vabba med min äldsta flicka.

Ha en fin dag! /Sandra

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *